ENDELIG!

I dag, den 10.10.18 i strålende sol og hele 18! varmegrader, slipper jeg Toves masketroll ut i verden! 

Helt på egenhånd!

Det er både skummelt og gledelig:-)

Skummelt, fordi nå blir det offentlig og endelig. Jeg er en designer! Og gledelig, fordi dette har vært en drøm så lenge så lenge. Endelig tør jeg! Jeg tar sats og stuper ut i den store verden med strikkesakene mine:-) Alt dette takket være et strikkedesignerkurs hos Stella Charming! Hun fikk liv i både gleden og trua på egen kreativitet. Tusen takk Stella:-)

Siden er liten og slank i dag, men det vil den ikke være lenge. Her skal det bygges, fylles ut og fylles opp i dagene, ukene og årene som kommer. 

Det er veldig hyggelig om du blir med på dette byggeprosjektet videre, så det blir et hyggelig sted å tilbringe litt tid i en travel hverdag.

Hjertelig velkommen til Toves masketroll:-)