Salgsbetingelser

Kjøpsvilkår

Jeg syns det er viktig at du har en positiv opplevelse når du handler hos meg og vil strekke meg langt for at du skal bli fornøyd. Hvis du skulle være misfornøyd med noe, si fra til meg!

Cookies

Toves masketroll benytter seg av coockies for å gi deg en bedre opplevelse. Dette er små informasjonskapsler som sendes fra din maskin til serveren for å lagre dine kjøp og data som er nødvendig for å gjennomføre en handel på internett. Dine data behandles konfidensielt.

Informasjon om varer i nettbutikken

Jeg etterstreber å gi deg så god informasjon som mulig om alle produktene i nettbutikken, men noen ganger kan det oppstå feil og jeg tar forbehold om manglende eller gal informasjon.  Bildene av produktene kommer fra meg og er fotografert etter beste evne for å sikre at fargegjengivelsen er så nøyaktig som mulig. Dessverre vil alle skjermer vise farger litt ulikt, så fargene kan se annerledes ut på din skjerm enn i virkeligheten.

Levering:

Når du handler hos Toves masketroll kan du laste ned oppskriften direkte fra kvitteringssiden du kommer til etter at kjøpet er gjennomført. Du får også en e-post automatisk tilsendt med en lenke til dine nedlastbare filer. Det er ingen tidsfrist på å laste ned oppskriften, men det anbefales at du laster ned og lagrer filene på et trygt sted slik at du har dem for alltid. Totalt kan du laste ned filen 5 ganger.

Priser

Prisene på varene er oppgitt inklusive merverdiavgift. I handlekurven vises totalprisen inklusive alle avgifter, mva, frakt og eventuelle betalingsgebyr.

Betaling utføres med Stripe, en anerkjent og sikker betalingsløsning. Du kan betale med kort uten å registrere deg.

Angrerett

Kunden har 14 dager angrefrist på alle varer kjøpt hos Tovesmasketroll (www.tovesmasketroll.no) Angreretten oppheves i det øyeblikk nedlastningen igangsettes, i henhold til kjøpsloven. Nedlastningen igangsettes i det det trykkes på en nedlastningslenke. Dersom du ønsker å benytte deg av angreretten må du sende en e-post til post@tovesmasketroll.no innen 14 dager fra kjøpsdato. Å ikke laste ned oppskriften innen 14 dager er ikke gyldig benyttelse av angreretten, og nedlastning er fortsatt tilgjengelig etter de første 14 dagene.

Hvis du har kjøpt annet enn nedlastbar pdf: Når du har gitt beskjed om at du ønsker å benytte angreretten så har du ytterligere 14 dager på å returnere varene. Du må selv dekke returfrakten.

Reklamasjon

Hvis det er noe galt med varene du har mottatt, ta kontakt med meg straks. Det beste er hvis du ser igjennom varene med en gang du mottar dem slik at feil eller mangler blir oppdaget med en gang.

 

Kontakt meg!

Ikke vent med å ta kontakt! Ring eller send e-post hvis det er noe du lurer på

Toves masketroll, Slottsberget 61, 1385 Asker E-post: post@tovesmaketroll.no